Problem with an older browning

Discussion in 'Trail Cameras' started by quickstick, Jul 24, 2018.

  1. quickstick

    quickstick Weekend Warrior

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Posts:
    168
    Likes Received:
    52
    Dislikes Received:
    0
    Location:
    Binghamton, NY - Upstate NY
    Checking to see if anyone might have the same problem. I have an older browning strike force which stopped working last year. No pics at all so I was thinking it was dead. But I saw someone say that the older cams may not work with newer sd cards. Anyone else have this problem?
     
  2. bowhtr1

    bowhtr1 Weekend Warrior

    Joined:
    Jan 12, 2017
    Posts:
    591
    Likes Received:
    258
    Dislikes Received:
    1
    Location:
    Louisiana
    Yes they had issues but they were not completely dead.

    Sent from my SM-G950U using Tapatalk
     
  3. bowhtr1

    bowhtr1 Weekend Warrior

    Joined:
    Jan 12, 2017
    Posts:
    591
    Likes Received:
    258
    Dislikes Received:
    1
    Location:
    Louisiana
    Try a class 4 or lower. Look for firmware updates on there site also.

    Sent from my SM-G950U using Tapatalk
     
    Fix likes this.
  4. quickstick

    quickstick Weekend Warrior

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Posts:
    168
    Likes Received:
    52
    Dislikes Received:
    0
    Location:
    Binghamton, NY - Upstate NY
    I should rephrase my discrimination, they aren’t completely dead. They turn on and still take some black pics but not as many as there should be. Thx for the info. I think I may have some class 4’s
     
  5. Fix

    Fix Grizzled Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Posts:
    6,213
    Likes Received:
    7,141
    Dislikes Received:
    23
    Location:
    Western NY
    Its a software issue. Call help desk and get the patch. Its easy and it will fix you right up. Takes 2 mins.
     

Share This Page