First Covert issue!

Discussion in 'Trail Cameras' started by early in, Jul 25, 2016.

  1. early in

    early in Grizzled Veteran

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Posts:
    6,363
    Likes Received:
    4,666
    Dislikes Received:
    104
    Location:
    Southeastern, Pa
    I just put out my newest Covert 40HD three weeks ago and checked it today. I opened it and it had no power to it. First I though dead batteries, but when I put them in new they were 100%, again just 3 weeks ago. It had taken about 20 or so pics, with a charge reading of 9 on the last pics taken, then it died! This cam is brand new. I took the batteries out and put them in my other Covert and they were reading a 9, so I know it's the cam.

    I went to Covert Support and gave them my info to see if I can get it looked at. The only hitch is I don't have a receipt for the cam because I bought it on line. Can't they tell by the SN that it's a new cam? Here's a pic of the cam, the only change I saw to this cam was the plastic snaps. Has anyone else had anything similar happen with a new Covert 40HD? Thanks for any insight.
     

    Attached Files:

    Last edited: Jul 25, 2016
  2. SharpEyeSam

    SharpEyeSam Legendary Woodsman

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Posts:
    10,905
    Likes Received:
    389
    Dislikes Received:
    0
    Location:
    Raleigh, North Carolina
    Yes they can tell by the Serial # it is a new cam. They have GREAT Customer Service and they will take care of you. Don't Sweat it!
     
  3. early in

    early in Grizzled Veteran

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Posts:
    6,363
    Likes Received:
    4,666
    Dislikes Received:
    104
    Location:
    Southeastern, Pa
    Thanks Sam! I guess you can disregard my PM.
     
  4. early in

    early in Grizzled Veteran

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Posts:
    6,363
    Likes Received:
    4,666
    Dislikes Received:
    104
    Location:
    Southeastern, Pa
    Boy, that was fast! They already responded to my e-mail.
     

Share This Page