Ant Colony In My Camera

Discussion in 'Trail Cameras' started by Sharpshoot3r, Jul 14, 2013.

  1. Sharpshoot3r

    Sharpshoot3r Weekend Warrior

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Posts:
    207
    Likes Received:
    0
    Dislikes Received:
    0
    Location:
    NY / NJ
    I know I seen this on here before some time ago. My camera had a infestation of ants and larva. I tryed different battery's no luck. What can I do? Clean it out entirely? I read to freeze it recently on here. Cameras just about brand new. Primos Black Out.
     
  2. pastorjim08

    pastorjim08 Legendary Woodsman

    Joined:
    May 1, 2009
    Posts:
    10,391
    Likes Received:
    7,377
    Dislikes Received:
    7
    Location:
    Indiana
    You can put it in the freezer but you will have dead ants to clean out of it afterward. I've had the same problem and I brought it home and put it in a plastic bag with a Raid-soaked rag. Definitely did the trick.

    Blessings........Pastorjim
     
  3. SharpEyeSam

    SharpEyeSam Legendary Woodsman

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Posts:
    10,905
    Likes Received:
    389
    Dislikes Received:
    0
    Location:
    Raleigh, North Carolina
    Very good advice!
     
  4. Slugger

    Slugger Grizzled Veteran

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Posts:
    7,766
    Likes Received:
    4,085
    Dislikes Received:
    1
    Location:
    Eastern NC
    Yea that should do it. Glad ive never had this issue
     
  5. Fuzz_27

    Fuzz_27 Die Hard Bowhunter

    Joined:
    Dec 20, 2012
    Posts:
    2,853
    Likes Received:
    3
    Dislikes Received:
    0
    Location:
    Northwestern PA
    Bummer! Patorjims advice will get ya all straightened out.
     

Share This Page